Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 20 december 2017

Samverkan skola/näringsliv

En förutsättning för att lärlingsutbildningarna skall kunna genomföras är att vi kan erbjuda bra, pålitliga praktikplatser.

För praktikplatser samarbetar vi bland annat med:

• Visita
  • Handelskammaren
  • Malmö stads förvaltningar
  • Region Skåne
  • Jägersro Trav och galopp
  • Olika butikskedjor
  • Certifierade frisörsalonger
  • BYN, Byggnadsindustrins Yrkesnämnd

Vi arbetar ständigt med att utöka skolans kontaktnät i yrkeslivet. Tillsammans med branscherna diskuterar vi utbildningarnas kvalitet, synpunkter från elever och handledare, företagens möjligheter att ta emot praktikanter samt branschens utveckling och framtid.

Skolan har löpande kontakt med elevernas praktikplatser. Yrkesläraren gör kontinuerliga besök och följer upp elevernas utveckling samt tar emot synpunkter från företaget/handledaren.

Foto: Freddy Billqvist

Vad är kakor?