Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 23 september 2020

Om Malmö Lärlingscenter

Att läsa gymnasiet som lärling är helt unikt. Ingen annan utbildning varvar tiden i skolbänken med så mycket tid ute i arbetslivet.

Direkt efter studierna kan du vara efterfrågad på arbetsmarknaden. Programmen ger dig behörighet till högskolan men vill du kan du välja att läsa andra kurser istället.

En förutsättning för att lärlingsutbildningarna skall kunna genomföras är att vi kan erbjuda bra, pålitliga praktikplatser.

Läs mer om vår samverkan med näringslivet

Vi erbjuder lärlingsutbildningar i en rad yrken. Du är två dagar i skolan, tre på jobbet. Och vill du läsa vidare, får du även möjligheten till högskolebehörighet under din utbildning.

Läs mer om hur lärling fungerar

Funderar du på att gå en lärlingsutbildning? Kom och prata med våra elever om hur det fungerar på öppet hus.

Läs mer här...

Elev och elevassistent i klassrum.
Hotellelev på sin arbetsplats


Hos oss fylls korridorerna av lärlingselever från många olika program. Våra elevers vilja och driv är det som inspirerar oss.

Det är deras drömmar, ambitioner och energi som gör att framtiden känns så närvarande på Malmö Lärlingscenter.

Skolans rektor

”Våra elever är helt unika. De formar själva sin framtid som de vill ha den.”
Anna Andersson, biträdande rektor

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.

Foto: Freddy Billqvist, Frasse Fransén

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?