Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 23 september 2020

Samverkan skola/näringsliv

En förutsättning för att lärlingsutbildningarna skall kunna genomföras är att vi kan erbjuda bra, pålitliga praktikplatser.

Incheckning på hotell
Handelselev på sin arbetsplats i butik.

Vi arbetar ständigt med att utöka skolans kontaktnät i yrkeslivet. Tillsammans med branscherna diskuterar vi utbildningarnas kvalitet, synpunkter från elever och handledare, företagens möjligheter att ta emot praktikanter samt branschens utveckling och framtid.

Skolan har löpande kontakt med elevernas praktikplatser. Yrkesläraren gör kontinuerliga besök och följer upp elevernas utveckling samt tar emot synpunkter från företaget/handledaren.

För praktikplatser samarbetar vi bland annat med:

• Visita
  • Handelskammaren