Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 13 augusti 2018

Inriktning godshantering

Du som läser godshantering får lära dig allt om terminal- och lagerarbete, inklusive köra truck och maskiner av allehanda slag som behövs i ditt framtida arbete.

Du lär dig om godshantering och logistik när du planerar transporter. Du lär dig manövrera lastmaskiner och att utföra säkerhetskontroller på fordon och lyftutrustning.

Du lär dig ta emot och lasta gods. Du tränar på att göra vikt och volymberäkningar för olika gods. Inriktningen ger möjlighet till jobb som till exempel lager- och terminalarbetare.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Entreprenörskap, 100 p
Logistik 1,100 p
Matematik 2a, 100 p

För att få grundläggande
högskolebehörighet:*
Engelska 6, 100 p
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p
Svenska 3 / svenska som andraspråk 3, 100 p

PROGRAM­FÖRDJUPNING sammanlagt 800 poäng

Lastbärare, 200 p
Inköp 1, 100 p
Hantering varor & gods, 200 p
Lagerprocesser, 200 p
Plocklagerhantering, 100 p


Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Colourbox

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?