Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 14 april 2021

Inriktning övriga hantverk

Övriga hantverk är ett samlingsnamn för flera olika yrkesutgångar. Du lär dig tillverkningsmetoder, tekniker och om verktyg och material i den yrkesutgång som du väljer.

Närbild på hantverkselevs arbete.
Lärling och handledare arbetar i verkstad.


Beroende på vilken utbildning du har valt har du möjlighet till jobb som till exempel glasblåsare, guld- eller silversmed, keramiker, sadelmakare, sotare, hår- och makeupstylist, eller tapetserare.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Hantverk specialisering 4, 50 p
Hantverk specialisering 5, 50 p
Affärskommunikation, 100 p
Matematik 2a, 100 p

För att få grundläggande
högskolebehörighet:*
Engelska 6, 100 p
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p
Svenska 3 / svenska som andraspråk 3, 100 p

PROGRAM­FÖRDJUPNING sammanlagt 700 poäng

Hantverk 3, 200 p
Hantverk 4, 200 p
Hantverk 5, 200 p
Hantverk 6a, 100 p
Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Colourbox/Frasse Franzén

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?