Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 13 augusti 2018

Hotell och konferens

Utbildningen kan leda till jobb i hela världen där du planerar, organiserar och genomför evenemang och möten. Här lär du dig allt du behöver kunna inom service, hotell och turism.

När du går inriktning hotell och konferens får du kunskaper för att kunna arbeta i hotellreception, med frukost- och våningsservice, mässor, konferenser och evenemang samt med försäljning.

Du får utveckla din känsla för service och bemötande samt förmågan att organisera, planera och genomföra möten och evenemang.

Inriktningen kan till exempel leda till arbete i reception samt med våningsservice, konferens, mässor och evenemang och försäljning.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Matematik 2a, 100 p
Turistbyråservice, 100 p
Servering 1, 100 p

För att få grundläggande
högskolebehörighet:
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p
Svenska 3 / svenska som andraspråk 3, 100 p

PROGRAM­FÖRDJUPNING sammanlagt 500 poäng

Drycker och ansvarsfull alkoholhantering, 100 p
Reception 2, 100 p
Reception 3, 100 p
Konferens 2, 100 p
Konferens 3, 100 p
Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Colourbox

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?