Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 14 april 2021

Inriktning svetsteknik

Är du kreativ och tycker att det verkar kul att svetsa? Då kan inriktningen svetsteknik på Industritekniska programmet vara något för dig.

Svetsning med TIG-svets.
Lärling svetsar plåt.

Du lär dig använda svetstekniker och lär dig plåtbehandling. Inriktningen kan leda till arbete som svetsare i många olika yrken där svetsning är efterfrågad. Det kan även leda till arbete som godkänd, internationell svetsare.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Entreprenörskap, 100 p
Människan i industrin 2, 100 p

För att få grundläggande
högskolebehörighet:*
Engelska 6, 100 p
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p
Svenska 3 / svenska som andraspråk 3, 100 p

PROGRAM­FÖRDJUPNING sammanlagt 800 poäng

Robotteknik, 100 p
Materialkunskap 1, 100 p
Rörsvets 1, 100 p
Produktionsutrustning 2, 100 p
Kälsvets 2, 100 p
Sammanfogning, 100 p
Stumsvets 1, 100 p
Stumsvets 2, 100 p


Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Freddy Billqvist

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?