Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 13 augusti 2018

Introduktionsprogram

För dig som vill bli behörig till ett nationellt program eller hitta en väg ut i arbetslivet.

En ny bredare utbildning med fokus på yrken inom servicebranschen. Studier kombineras med praktik.

I vanliga fall väljer du yrkesintroduktion kopplat till ett program. Med valet service kan du istället få inblick i moment på flera olika nationella program. Det kan vara genom studiebesök, praktik eller genom att delta på lektioner från olika program och inriktningar.

På service kan du få ta del av olika delar inom barn & fritid, handel & administration, hotell & turism och vård & omsorg.

Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Colourbox

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?