Uppdaterad: 23 september 2020
Här lär du dig baka bröd, kakor och andra bakverk. Inriktningen ger möjlighet till jobb som bagare eller konditor på större eller mindre bageri och konditori.
Du lär dig om hantverket med framställning och tillverkning av råvaror inom bageri och konditori. Du får framförallt kunskaper för arbete inom den hantverksmässiga delen av dessa näringar.
Du får lära dig det som behövs för såväl små- som storskalig verksamhet och försäljning. Inriktningen kan till exempel leda till yrken som bagare eller konditor.
INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng
Matematik 2a, 100 p
Bageri specialisering, 100 p
Mat och butik, 100 p
För att få grundläggande
högskolebehörighet:*
Engelska 6, 100 p
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p
Svenska 3 / svenska som andraspråk 3, 100 p
PROGRAMFÖRDJUPNING sammanlagt 900 poäng
Bageri 2, 200 p
Bageri 3, 100 p
Entreprenörskap, 100 p
Konditori 2, 200 p
Konditori 3, 100 p
Konditori 4, 100 p
Livsmedel- och näringskunskap 2, 100 p
Foto: Colourbox
På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Vad är kakor?