Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 23 september 2020

Inriktning fastighet

Är du en social och teknisk problemlösare? Då kan inriktningen fastighet på VVS- och fastighetsprogrammet vara något för dig.

Ask med skruvar.
Elev sågar rör i verkstad.


Inriktning fastighet lär dig att ansvara för drift, underhåll och skötsel av delarna i fastigheten som till exempel VVS, värme och ventilation, larmanläggningar och motorstyrningar. Du får också goda kunskaper om skötsel av inre och yttre miljöer för olika typer av fastigheter.

Utbildningen fokuserar också på hur du sköter service, drift och underhåll på bästa sätt både energieffektivt och för lång livslängd. Du får även lära dig att kommunicera med beställare och kunder i olika typer av fastigheter.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Fastighetskommunikation,
100 p
Informationsteknik i
fastighetsförvaltning,100 p

För att få grundläggande
högskolebehörighet:
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p
Svenska 3 / svenska som andraspråk 3, 100 p

PROGRAM­FÖRDJUPNING sammanlagt 900 poäng

Entreprenörskap,100 p
Fastighetsautomation 1,100 p
Fastighetsautomation 2,100 p
Fastighetsservice, VVS, 100 p
Fastighetsservice, elarbeten, 100 p
Fastighetsservice, ytor, 100 p
Skötsel av utemiljöer, 100 p
Yttre miljö, anläggningar,100 p
Yttre miljö, maskiner och verktyg, 100 p

Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Colourbox

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?